Marketing Communicatie
Consumer-, trade- en corporate marketingcommunicatie en PR. Buro JAM heeft een lange ervaring met al de disciplines en kan full service of op maat deze diensten aanbieden. Van brainstorm tot concept, van plan tot aan volledige uitvoering.

 

Producties
Documentaire, long- of short form, branded content, lineair of non- lineair. Maar ook magazines en events: Wij kunnen allerlei soorten producties volledig leveren, coproduceren of begeleiden. We hebben een uitgebreid netwerk van producenten en uitgevers, van redacteuren en journalisten. Daarmee zijn we flexibel, kosten efficiënt en is alles custom made.

 

Media en Brand Partnerships
Vele producties, concepten en projecten hebben in co-creatie hun weg naar realisatie gevonden. Een specialiteit van Buro JAM is, met ons zorgvuldig opgebouwde netwerk in het bedrijfsleven, merken te verbinden met mediaplatformen waarbij ieder zijn succes kan behalen. We gaan voor passende partnerships die commercieel beneficial zijn voor alle deelnemers.

 

Campagne strategie, planning en inkoop
Een goede campagne opbouw en scherpe media inkoop. Voor elke campagne geldt dat ze impact moet hebben. Om de bereikdoelstellingen te halen is een doordachte strategie van belang. Waar zit de doelgroep, welke kanalen zet je in, wat is de juiste opbouw en efficiënte inkoop. Alles moet in verband staan met elkaar om tot een optimaal resultaat te komen. BtoB of BtoC, Online, Social, OOH, TVof print.

 

Consultancy
Korte of lange termijn consultancy diensten. Met onze lange ervaring in mediamanagement en – directie hebben we veel kennis in huis. Onze achtergronden liggen bij diverse soorten internationale organisaties, klein en groot. Buro JAM typeert zich in een Get it Done and Fix it-mentaliteit. Graag delen we deze ervaring om de soms moeilijk te formuleren vragen binnen organisaties te duiden en te beantwoorden. We schrikken niet van moeilijke kwesties of hoofdpijndossiers en werken zeer pragmatisch.